1-2 szem alma 1-2 darab répa Mindkettőt reszeld le . Keverd össze olívaolajjal.Lehet tenni bele még fokhagymát is egy kicsit. Nagyon jó húsokhoz ,de magában is finom.
Szia! Én ezt úgy ismerem ,hogy mézzel összekeverve kis gombócokat csinálni és dióba hempergetni. De így még nem próbáltam fokhagymával?! Milyen húshoz eszitek.sült marha vagy csirke? Jaj találtam valamit és rád gondoltam!
Van aki szereti, van aki utálja a főzést.Én is kötelességből tettem eleinte ,majd Margitkának és Böbsinek köszönhetően kezdtem élvezni. Ma már életem része lett.
2 megjegyzés:
Szia!
Én ezt úgy ismerem ,hogy mézzel összekeverve kis gombócokat csinálni és dióba hempergetni.
De így még nem próbáltam fokhagymával?!
Milyen húshoz eszitek.sült marha vagy csirke?
Jaj találtam valamit és rád gondoltam!
http://picasaweb.google.es/geraldinarevisdetortas
Hú,most találtam meg a főzös blogodat,nagyon étvágygerjeszőek az ételek,sűrűn fogok jönni ötletekért.
Megjegyzés küldése